Ексвоєначальник НАТО спрогнозував, скільки ще РФ зможе витримувати величезні втрати окупантів

Полковник армії Великобританії у відставці Хеміш де Бреттон-Гордон, який командував силами НАТО із швидкого реагування на хімічні, біологічні, радіологічні та ядерні загрози, спрогнозував, скільки ще РФ зможе витримувати величезні втрати окупантів.

Втрати окупантів

Фото – rferl.org

Хеміш де Бреттон-Гордон в інтерв’ю «24 каналу» розповів, що, за даними Міністерства оборони Сполученого Королівства, РФ втратила на війні проти України понад 600 000 окупантів убитими. Полковник у відставці вважає, що країна-агресор два роки зможе витримувати та постійно поповнювати ці втрати, інформує «НБН».

Водночас, як зазначає ексвоєначальник НАТО, армія Путіна стикається із проблемою, відправляючи на фронт багато недосвідчених бійців, які знають лише те, як тримати в руках гвинтівку. Відповідно, українські воїни, які краще підготовлені, можуть ефективніше показувати себе на полі бою.

Полковник звернув увагу на те, що РФ поповнює окупаційні війська не представниками еліти з Москви та Санкт-Петербурга, проте незабаром їй доведеться забирати на війну і їх.

Раніше ексголовнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний у Лондоні розповів, що стане вирішальним у російсько-українській війні.

Exit mobile version