Вночі у трьох областях РФ безпілотники атакували енергетичні об’єкти

У ніч на понеділок, 29 липня, Російську Федерацію атакували безпілотники. У трьох регіонах країни-агресора під ударом дронів опинилися енергетичні об'єкти, у Мережі показали відповідні кадри.

Удар по ТЕС у Бєлгородській області

Фото - mirbelogorya.ru

Оборонне відомство країни-агресора традиційно заявило, що над територією РФ було перехоплено та знищено 39 БПЛА. Водночас російські Telegram-канали пишуть, що в Курській, Бєлгородській та Орловській областях були прильоти по електропідстанціях, інформує «НБН».

Губернатор Курської області Олексій Смирнов ще близько 22:00 заявив про роботу ППО, у регіоні всю ніч гриміли «хлопки». За його словами, в області було збито понад десяток дронів. При цьому місцеві пабліки стверджують, що була уражена електропідстанція та публікують кадри прильоту.

Відзвітував про ліквідацію двох БПЛА у Глазуновському районі Орловської області й губернатор Андрій Кличков. У той же час путінський чиновник повідомив, що внаслідок атаки безпілотників на місцевій електропідстанції зафіксовані пошкодження. Очевидці опублікували відео прильоту по енергооб’єкту.

Яскрава «бавовна» відвідала вночі й Бєлгородську область. Близько опівночі у селищі Томарівка Яковлівського міського округу дрони вдарили по електропідстанції. Місцеві пабліки оприлюднили кадри пожежі на об’єкті.

Фото – t.me/belpepel

Після атаки БПЛА у населеному пункті зникло світло. Губернатор регіону В’ячеслав Гладков заявив про пошкодження електропередач, не прокоментувавши інцидент на підстанції.

Нагадаємо, в ніч проти 28 липня було атаковано нафтобазу в Курській області. У Генштабі ЗСУ підтвердили завдання удару Силами оборони по енергооб’єкту окупантів.

Exit mobile version