У Генштабі повідомили про ураження складу зберігання зброї і техніки окупантів під Курськом

У Генеральному штабі ЗСУ повідомили, що в ніч на середу, 31 липня, Сили оборони України вдарили по складу зберігання зброї і техніки путінських окупаційних сил під Курськом. Раніше влада російського регіону заявляла про атаку.

Втрати окупантів

Фото – rferl.org

У Генштабі ЗСУ повідомили, що вночі загарбники завдали удару по складу зберігання зброї та військової техніки російських окупаційних сил поблизу Курська. У ході атаки зафіксовано роботу протиповітряної оборони країни-агресора та вибухи у точках прицілювання.

У відомстві уточнили, що інформація про результати удару по складу російських загарбників уточнюється, пише «НБН».

Зазначимо, вночі Telegram-канали Курська повідомляли, що в обласному центрі лунають вибухи. Незабаром пабліки опублікували кадри пожежі у місті.

Виконувач обов’язків губернатора регіону Олексій Смірнов пізніше підтвердив займання «на одному із об’єктів» у районі обласного центру внаслідок удару. МО РФ заявило, що нібито над Курською областю вночі було знищено дрон і протикорабельну ракету «Нептун».

Нагадаємо, 30 липня у Ростові-на-Дону на складі спалахнула пожежа, до цього містяни чули вибух. Радник мера Маріуполя Петро Андрющенко розповів, що росіяни зберігали на цьому складі.

Exit mobile version