Нічний удар по Криму знищив чотири ЗРК С-400 окупантів – ЗМІ

У ніч на п'ятницю, 2 серпня, згідно з повідомленнями окупантів, по Криму було завдано ударів ракетами та безпілотниками. Внаслідок атаки на тимчасово захоплений півострів «друга армія світу» зазнала втрат – ЗМІ пишуть, що були знищені ЗРК С-400.

ЗРК С-400 "Тріумф"

Фото – doblest club

Telegram-канал «Крымский ветер» пише, що, за попередньою інформацією, вночі у тимчасово захопленому Криму «бавовна» могла знищити чотири пускові установки С-400, повідомляє «НБН».

Також паблік опублікував ймовірні кадри пусків балістичних ракет ATACMS по військових об’єктах «другої армії світу» на півострові, зазначивши, що чекає на супутникові знімки наслідків прильотів по Криму.

Російські ЗМІ стверджують, що внаслідок ударів по Севастополю та Саках путінські війська втратили ЗРК С-300 та цінну радіоелектронну техніку. Також було знищено 5 окупантів і стільки ж загарбників отримали поранення.

Раніше Telegram-канал розповів, що вночі під Балаклавою на позиції військової частини протиповітряної оборони російських окупаційних сил спалахнули пожежі, опублікувавши супутникові фотографії.

Exit mobile version