Вночі у Волгограді пролунав вибух на підстанції, частина міста залишилася без світла (ФОТО)

У ніч на понеділок, 6 серпня, у російському Волгограді пролунав вибух на місцевій підстанції. Після «хлопка» частина міста залишилася без світла. У Мережі опублікували кадри пожежі на об'єкті.

Волгоград

Фото - culture.ru

Місцеві Telegram-канали вночі написали, що у Волгограді на вулиці Огарьова на електропідстанції «Радянська» сталася пожежа, якій передував вибух, повідомляє «НБН».

Фото – t.me/vlgkoroche

Повідомляється, що внаслідок надзвичайної події Ворошиловський район, в якому розташована підстанція, залишився без електрики – вимкнулися ліхтарі та світлофори, погасло світло у приватному секторі та житлових багатоповерхівках.

Фото – t.me/astrapress

Також волгоградські пабліки розповсюдили кадри пожежі на об’єкті. У той же час у Головному управлінні МСЧ РФ по Волгоградській області стверджують, що займання на підстанції сталося нібито через розлив масла. У відомстві уточнили, що пожежу вже загасили.

Нагадаємо, у суботу, 3 серпня, Служба безпеки України та Сили оборони відпрацювали безпілотниками по об’єктах у Ростовській та Бєлгородській областях країни-агресора. Журналісти повідомили результати атак дронів.

Exit mobile version