Окупанти вдарили по Харкову ракетою «Іскандер», в ОВА повідомили про наслідки атаки

У вівторок, 6 серпня, війська країни-агресора вдарили по центру Харкова ракетою «Іскандер». Начальник обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив про наслідки атаки ЗС РФ на місто.

Харків

Фото – t.me/zloyodessit

Керівник Харківської ОВА близько 10:00 повідомив, що війська держави-терориста атакували центральний район міста ракетою, за попередньою інформацією, загарбники застосували для удару «Іскандер», пише «НБН».

Чиновник розповів, що внаслідок прильоту в обласному центрі постраждали об’єкти цивільної інфраструктури – поліклініка, житлові будинки, інші приміщення, а також автомобілі.

Начальник адміністрації зазначив, що під завалами можуть бути люди, на місці удару працюють екстрені служби. Двоє харків’ян мають гостру реакцію на стрес. Він додав, що також уточнюється інформація щодо постраждалих та руйнувань.

Нагадаємо, у ніч на 6 серпня путінські окупаційні сили випустили по нашій країні ракети і дрони-камікадзе «Шахед». Командувач Повітряних сил України Микола Олещук повідомив про результати відбиття атаки окупантів підрозділами ППО.

Exit mobile version