ЗМІ показали фото знищеної авіаційної зброї РФ внаслідок удару по аеродрому «Морозовськ»

У ніч на 3 серпня аеродром «Морозовськ» у Ростовській області країни-агресора опинився під ударом безпілотників. Внаслідок дронової атаки було знищено авіаційну зброю «другої армії світу». ЗМІ опублікували фото наслідків прильоту.

Удар по аеродрому "Морозовськ"

Фото – t.me/dosye_shpiona

Російський Telegram-канал «Досье Шпиона» повідомив, що внаслідок масованого удару безпілотників по аеродрому «Морозовськ» було знищено винищувач та склад з авіаційною зброєю. Також був приліт БПЛА по пункту управління польотами, крім того, постраждало інженерне обладнання військового об’єкта армії Путіна, інформує «НБН».

Згодом Telegram-канал оприлюднив знімки наслідків атаки безпілотників на аеродром. На фотографіях зафіксовано знищений склад із авіаційною зброєю «другої армії світу».

Фото – t.me/dosye_shpiona
Фото – t.me/dosye_shpiona
Фото – t.me/dosye_shpiona
Фото – t.me/dosye_shpiona

Нагадаємо, що про удар по авіабазі «Морозовськ» 3 серпня висловилися у Буданова. У Головному управлінні розвідки Міноборони України підтвердили, що внаслідок прильоту війська Російської Федерації зазнали втрат техніки і показали супутникові фотографії аеродрому після дронової атаки.

Exit mobile version