Авіаексперт розкрив, скільки дивізіонів ППО РФ у Криму знищили Сили оборони

Сили оборони України з початку повномасштабної війни завдають ударів по ППО окупантів у Криму. Авіаційний експерт, заступник Генерального директора компанії з виробництва РЕБ Анатолій Храпчинський розкрив, скільки дивізіонів протиповітряної оборони РФ було знищено на півострові.

Фото - topwar.ru

Храпчинський в ефірі радіо «Крым.Реалии» підтвердив, що у тимчасово захопленому Криму у «другої армії світу» дійсно суттєві втрати, інформує «НБН».

За словами авіаційного експерта, на півострові Сили оборони України уразили досить велику кількість установок – лише по 7-8 одиниць в одних засобах протиповітряної оборони військ держави-терориста.

Храпчинський уточнив, що, приблизно, кількість «відмінусованих» у Криму машин загарбників становить близько півсотні – це 5 дивізіонів протиповітряної оборони путінських окупаційних сил.

Нагадаємо, що останній удар по тимчасово захопленому півострову, внаслідок якого ППО РФ зазнала втрат, було завдано 2 серпня. Генштаб ЗСУ заявив про суттєві пошкодження 4 установок С-400, росЗМІ повідомили подробиці атаки.

Exit mobile version