В ОТУВ «Харків» розповіли, про що свідчить посилення обстрілів у районі Вовчанська

В оперативно-тактичному угрупуванні «Харків» повідомили, що війська країни-агресора посилили обстріли на півночі регіону, зокрема в районі Вовчанська. Ймовірно збільшення кількості атак на місто свідчить про намір ЗС РФ активізувати штурми.

Вовчанськ

Фото - скріншот із відео

В ОТУВ «Харків» повідомили, що «друга армія світу» з початку тижня посилила завдання ударів на півночі області, зокрема по Вовчанську. Минулої доби путінські війська здійснили 517 обстрілів позицій ЗСУ, інформує «НБН».

ЗС РФ застосовують для атак РСЗВ, міномети та артилерію. На думку військових, висока інтенсивність ударів на Харківському напрямку може свідчити про наміри армії Путіна розпочати активні штурми.

У районі Вовчанська, де росіяни також стали частіше завдавати ударів, як повідомляє розвідка, загарбники нарощують військову присутність, зосереджують живу силу та техніку.

Раніше в ОТУВ розповідали, що для штурмів Вовчанська країна-агресор залучає іноземних «добровольців» із країн Африки, зокрема громадян Єгипту.

Нагадаємо, глава ГУР МОУ Кирило Буданов розповів про проблему з мобілізацією у Росії. Генерал розповів, з якою дилемою у зв’язку із цим зіткнеться Москва влітку наступного року.

Exit mobile version