Журналісти оприлюднили супутникові фото руйнувань на газовимірювальній станції «Суджа»

Журналісти опублікували супутникові фотографії газовимірювальної станції «Суджа» у Курській області. Фотографії демонструють, що на об'єкті, який є останнім пунктом перевалки російського «блакитного палива» через Україну до Європи, є руйнування.

Газовимірювальна станція «Суджа»

Фото – gazprom.ru

Журналісти «Радио Свобода» проаналізували супутникові фотографії газовимірювальної станції Суджа, виявивши на об’єкті пошкодження. За їхніми словами, частина руйнувань на ГВС з’явилася між 9 та 10 серпня, а частина – між 10 та 11 серпня, інформує «НБН».

Супутниковий знімок за 11 серпня демонструє зруйнований майданчик підприємства росіян, на якому встановлено вимірювальне обладнання, а також практично повністю зруйновану одну з адміністративних будівель.

Фото – t.me/radiosvoboda

Як нагадало ЗМІ, при цьому в російській енергетичній компанії «Газпром» раніше стверджували, що прокачування «блакитного палива» до Європи через ГВС «Суджа» нібито продовжується у звичайному режимі.

Як повідомлялося, 31 липня Сили оборони вдарили по складу зі зброєю та технікою ЗС РФ під Курськом. Журналісти показали супутниковий знімок наслідків прильоту по об’єкту окупантів.

Exit mobile version