Це точно погана новина – Андрющенко розповів подробиці про будівництво нової залізниці окупантами

Радник маріупольського мера Петро Андрющенко розкрив подробиці будівництва російськими окупантами нової залізниці з Ростова-на-Дону до Донецької області. Чиновник заявив, що це без перебільшень погана новина.

Військова техніка РФ

Фото - defence-ua.com

Радник міського голови Маріуполя у своєму Telegram-каналі повідомив, що логістика «другої армії світу» перебуває у стані системного покращення. Зокрема, росіяни почали будувати нову залізницю з Ростова-на-Дону до Маріуполя/Волновахи для скорочення проходження вантажних поїздів, інформує «НБН».

За словами чиновника, нові залізничні колії проходитимуть через селище Бойківське (Тельманово), ділянки яких частково були збудовані ще навесні. Далі ця дорога з’єднуватиметься з гілкою на території країни-агресора.

Фото – t.me/andriyshTime

Андрющенко розповів, що зараз узгодження документації знаходиться на завершальній стадії і вже наступного місяця окупанти розпочнуть будівництво.

Радник маріупольського мера заявив, що це без перебільшення погана новина. Він нагадав, що у вересні 2023 року з’явилося перше попередження щодо будівництва іншої залізниці, яка повноцінно займається доставкою вантажів загарбникам.

Раніше Андрющенко назвав кількість захисників Маріуполя, які залишаються в полоні у РФ.

Exit mobile version