Психологія пацюка – ​​Портніков висловився про військову стратегію Путіна щодо України

Політичний аналітик, журналіст Віталій Портніков розповів, на що робить ставку російський лідер Володимир Путін у війні проти України. За його словами, кремлівський диктатор діє, виходячи із «психології пацюка».

Володимир Путін

Фото – ria.ru

Портніков в ефірі OBOZ.TALK висловився про військову стратегію глави Кремля. Журналіст переконаний, що диктатор продовжуватиме посилювати тиск на нашу країну, оскільки будь-який виклик завжди сприймає як заклик до жорсткіших дій, інформує «НБН».

Аналітик вважає, що, на думку Путіна, потрібно посилювати атаки на Україну і якнайшвидше перетворити її на «інфраструктурну пустелю». Така стратегія лідера росіян свідчить про його «психологію пацюка» – коли тварину заганяють у пастку, вона розвертається і нападає.

Портніков переконаний, що від глави РФ варто очікувати виключно жорсткішу позицію, проте наша країна навіть в умовах ескалації має шанси зберегти свою державність і відстояти суверенітет.

Україні потрібно жорстко відповідати державі-терористу та змусити росіян побачити, що вони не мають достатньо сил для продовження бойових дій. У такому разі в найближчому майбутньому можна розраховувати на перемир’я з агресором, яке враховуватиме інтереси нашої країни.

Раніше Портніков пояснив, як Україна може використати страх кремлівського диктатора втратити контроль над містами РФ.

Exit mobile version