У Силах оборони пояснили, із чим пов’язана активізація атак окупантів на Сумщину

Речник оперативно-тактичного угруповання військ «Сіверськ» Вадим Мисник прокоментував атаки на Сумщину. За його словами, ЗС РФ обстрілює регіон, бачачи успіхи українських сил у Курській області.

Авіаудар по Сумській області

Фото – t.me/Sumy_news_ODA

Представник ОТУВ «Сіверськ» заявив, що армія Путіна б’є по Сумщині, оскільки загарбники бачать успіхи Сил оборони у Курській області. При цьому атаки все одно продовжилися б тут чи в іншому місці, ворог обстрілюватиме Україну, пише «НБН» з посиланням на «Радіо Свобода».

За його словами, росіяни бачать результати операції в Курській області та побоюються, що українські сили діятимуть в інших населених пунктах прикордоння.

Мисник повідомив, що водночас загарбники зменшили кількість мінометних обстрілів прикордоння Сумщини та припинили завдавати ударів КАБами по Харківщині.

Він звернув увагу на те, що в ході наступу в Харківській області окупанти припинили пуски авіаційних бомб по Сумщині. Це свідчить про те, що у «другої армії світу» ресурс не безмежний. З початком наступу у прикордонному регіоні РФ ситуація змінилася навпаки – ворог посилився на Сумському напрямку.

Нагадаємо, що в ніч на 17 вересня армія Путіна вдарила по енергетичній інфраструктурі Сумської області.

Exit mobile version