Український прикордонник згадав про бої за Бахмут, розповівши, що допомогло росіянам захопити місто

Український прикордонник із позивним «Доцент» розповів, що допомогло армії Путіна захопити Бахмут Донецької області, а також яку тактику використовували російські загарбники у боях за місто.

Бахмут

Фото – AP Photo

Пресслужба ДПСУ опублікувала відео з прикордонником Краматорського загону, який тримав оборону у Бахмуті. «Доцент» згадав, яку тактику в боях за місто застосовували ЗС РФ і що допомогло їм захопити населений пункт, інформує «НБН».

За словами захисника, у Бахмуті бійцям Сил оборони постійно доводилося битися з окупантами приблизно з 15-20 метрів. Ворог не мав би жодних шансів взяти місто, якби не його артилерія, оскільки «визволителі» не можуть воювати на стрілецькій зброї і бояться цього.

Прикордонник зазначив, що тактика ведення бою в Бахмуті у «другої армії світу» була простою: вона просто з артилерії знищувала все довкола і українським воїнам довелося відходити, бо тримати оборону не було де. Росіяни настільки зруйнували місто, що їм не було що зачищати.

Зазначимо, що наразі ЗС РФ кинули основні сили на захоплення Покровська. У Донецькій обласній військовій адміністрації розповіли, як відбувається евакуація із міста.

Exit mobile version