Федоров повідомив нові дані про постраждалих внаслідок авіаудару окупантів по Запоріжжю

Начальник Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров повідомив нову інформацію про постраждалих внаслідок авіаційного удару російських загарбників по місту в неділю, 22 вересня.

Авіаудар по Запоріжжю

Фото – t.me/ivan_fedorov_zp

Вчора ввечері та вночі армія Путіна атакувала Запоріжжя КАБами – по обласному центру та його околицях було завдано щонайменше сім ударів. Голова ОВА Іван Федоров у своєму Telegram-каналі повідомив, що кількість постраждалих внаслідок авіаційної атаки на місто зросла до 16 осіб, 4 із них госпіталізували, решта лікується вдома.

За словами чиновника, через обстріл було пошкоджено 13 багатоповерхівок, приватні будинки, будівлі навчальних закладів, приватне майно, гаражі та автомобілі, інформує «НБН».

Начальник адміністрації додав, що на місці влучань КАБів продовжується робота рятувальників та комунальних служб, надають допомогу волонтери.

Нагадаємо, у суботу, 21 вересня, російські окупаційні сили атакували авіаційними бомбами Харків. У ДСНС уточнили кількість постраждалих внаслідок атаки та показали наслідки обстрілу обласного центру.

Exit mobile version