У порту Азов Ростовської області пролунав вибух, у Мережі показали кадри пожежі

У неділю ввечері, 22 вересня, жителі міста Азов Ростовської області країни-агресора повідомили про вибух у районі порту, після якого спалахнула пожежа. Місцеві Telegram-канали показали фотографії наслідків «бавовни».

Порт Азов Ростовська область

Фото - portnews.ru

Telegram-канал Privet-Rostov.ru повідомив, що жителі Азова чули звук вибуху та бачили сліди в небі, опублікувавши відповідну фотографію. Пізніше паблік оприлюднив знімок задимлення в районі об’єкту, інформує «НБН».

Фото – t.me/privet_rostov_ru
Фото – t.me/privet_rostov_ru

Про те, що жителі Приазов’я чули «хлопок», також написав Telegram-канал «Это Ростов новости», показавши кадр сліду в небі. Паблік повідомив, що нібито спрацювала система протиповітряної оборони. Невдовзі росіяни виявили, що «щось горить» в Азовському районі на протилежному березі.

Фото – t.me/etorostov
Фото – t.me/etorostov

Нагадаємо, що Сили оборони та безпеки України регулярно атакують військові та інші об’єкти на території держави-терориста, які росіяни використовують для продовження бойових дій у нашій країні. Таким чином послаблюється бойовий та наступальний потенціал путінської окупаційної армії.

Раніше в Ростовській області було неспокійно в ніч на 22 вересня – регіон зазнав атаки безпілотників. У Мережі показали фотографії наслідків дронового удару.

Exit mobile version