В ОТУВ «Харків» назвали втрати армії Путіна з початку її наступу у регіоні

У понеділок, 23 вересня, в оперативно-тактичному угрупуванні «Харків» повідомили про втрати живої сили та техніки «другої армії світу» за майже п'ять місяців наступу російських окупаційних сил у регіоні.

Ліквідований російський окупант

Фото – t.me/otukharkiv

У пресслужбі ОТУВ «Харків» повідомили про втрати військ Російської Федерації за період з 10 травня, коли путінські окупаційні сили розпочали повторний наступ у регіоні, по 21 вересня, інформує «НБН».

У Силах оборони України розповіли, що «друга армія світу» за майже п’ять місяців операції на Харківщині втратила 16 384 загарбників, з яких 10 958 окупантів отримали поранення, а 5426 «визволителів» були ліквідовані.

Також у ході наступу ЗС РФ в області Сили оборони України пошкодили або знищили 1464 одиниці автомобільної техніки, 762 артилерійські системи, 211 бойових броньованих машин та 143 танки військ РФ. Окрім цього, захисники «відмінусували» 4458 безпілотників різних типів та ліквідували 152 склади БК армії країни-агресора.

Нагадаємо, що 10 травня російські окупаційні сили розпочали повторний наступ у Харківській області, який не приніс Москві очікуваних результатів. З початком операції ЗСУ у Курській області командуванню ЗС РФ довелося відвести частину військ із регіону на територію держави-терориста.

Як повідомлялося, бійці путінської армії на Харківщині зіткнулися із масовими отруєннями.

Exit mobile version