Окупанти завдали авіаударів по багатоповерхівках у Харкові, влада повідомила про загиблих і постраждалих (ФОТО)

У вівторок, 23 вересня, війська РФ вдарили авіабомбами по житлових багатоповерхових будинках у Харкові, на даний момент відомо про 3 загиблих та 28 постраждалих. В ОВА показали фото руйнувань.

Авіаудар по Харкову

Фото – t.me/synegubov

Мер Харкова Ігор Терехов повідомив, що армія Путіна вдарила по чотирьох адміністративних районах Харкова КАБами, зокрема авіаційні бомби влучили у два багатоповерхові житлові будинки, інформує «НБН».

Фото – t.me/synegubov
Фото – t.me/synegubov

За словами чиновника, у Київському районі поверхи одного з уражених КАБами будинків «склалися з восьмого по третій». Очільник міста розповів, що росіяни обстрілювали цей будинок на початку повномасштабного вторгнення. Будівлю майже відремонтували, утеплили, вставили усі вікна. Також під ударом опинилася багатоповерхівка у Салтівському районі.

Фото – t.me/synegubov

Мер уточнив, що ворог атакував цивільне підприємство харчової промисловості, зруйнував приватні будинки.

Станом на 17:28 відомо про 3 загиблих та 28 постраждалих. Під завалами багатоповерхівки може бути 1 людина.

Начальник ОВА Олег Синєгубов заявив, що, за попередньою інформацією, ЗС РФ скинули на обласний центр 8 ФАБ-250, опублікувавши фото руйнувань.

У прокуратурі уточнили, що бомби по Харкову запускали три винищувачі Су-34 із району міста Строітєль Бєлгородської області країни-агресора.

Як повідомлялося, вчора ввечері росіяни вдарили КАБами по Запоріжжю.

Exit mobile version