В «Атеш» повідомили, що вдалося дізнатися їх агенту під час розвідки відділення ФСБ у Сизрані

У військовому русі кримських татар та українців «Атеш» повідомили, яку інформацію вдалося отримати їх агенту під час розвідки відділення Федеральної служби безпеки Російської Федерації у місті Сизрань Самарської області.

ФСБ РФ

Фото – ria.ru

В «Атеш» розповіли, що вони отримали інформацію про діяльність ФСБ у Сизрані від агента з числа співробітників спецслужби. Він дізнався, на чому зараз зосередилися у своїй роботі російські силовики, провівши розвідку у відділенні УФСБ РФ Самарської області, інформує «НБН».

Фото – t.me/atesh_ua

У військовому русі кримських татар та українців повідомили, що Федеральна служба безпеки країни-агресора зайнята пошуком та припиненням діяльності тих, хто не згоден із путінським режимом, а також активно бореться з «екстремізмом». Окрім того, особливу увагу спецслужба приділяє кібербезпеці та моніторингу засобів масової інформації, соціальних мереж.

Фото – t.me/atesh_ua

Партизани пояснили, що завдяки розвідці таких об’єктів на території держави-терориста та розумінню специфіки їхньої роботи вони можуть забезпечити надійний захист агентів «Атеш».

Раніше в «Атеш» заявили, що командування «другої армії світу» через втрати загарбників поповнює підрозділи путінських окупаційних сил на фронті в Україні курсантами російських військових вузів.

Exit mobile version