Крабовий салат з чіпсами: смачні та прості рецепти

Крабовий салат – популярна закуска для святкового застілля та звичайної сімейної вечері.

Щоб надати знайомій страві особливого шарму, приготуйте крабовий салат за новим рецептом з додаванням чіпсів з крабовим смаком. Доступні ціни на чіпси з крабом на сайті Маудау – додатковий привід для кулінарних експериментів.

Користь крабового салату

М’ясо краба містить поліненасичені жирні кислоти, які нівелюють запальні реакції та процеси, покращують харчування клітин та тканин, допомагають впоратися з наслідками депресії. Крабовий салат – джерело білка, мікроелементів та вітамінів, які запобігають розвитку серцево-судинних захворювань та інсульту. Корисний салат одночасно смачний, що робить його улюбленою стравою дорослих та дітей.

Як приготувати крабовий салат з чіпсами?

Як основу використовуйте крабові палички або крабове м’ясо. Крабові чіпси надають страві пікантності. Якщо хочете, щоб чіпси залишалися хрусткими, подавайте салат відразу після приготування. Знадобляться інгредієнти:

  1. пачка крабових чіпсів вагою 60-70 г;
  2. цибуля – 0,5 шт.;
  3. крабові палички, які можна замінити на крабове м’ясо – 100 г;
  4. відварені круто яйця – 3 шт.;
  5. консервована кукурудза – 1 банк;
  6. майонез – 2-3 ст. ложки;
  7. сіль, перець на кінчику ножа.

Пересипте чіпси з пачки до салатника, додайте нарізані кубиками палички, яйця, цибулю та кукурудзу без соку. Заправте майонезом, посоліть і поперчіть, перемішайте та подавайте. Смак страви залежить від якості інгредієнтів. Замовте чіпси на Маудау, де представлено сертифіковану продукцію надійних брендів – Chio, Pringles, Lays, Cheetos.

Альтернативний спосіб приготування салату з чіпсами. Наріжте цибулю кубиками, покладіть на дно салатника, додайте консервовану кукурудзу без рідини та нарізані кубиками яйця, рубану зелень, спеції та сіль. Залийте вміст салатника сметаною жирністю 15%, висипте в салатник крабові чіпси, перемішайте та подавайте. Якщо хочете зробити страву ситною, додайте 100 г відвареного рису та 100 г тертого на великій тертці твердого або плавленого сиру. Завдяки сиру страва набуває ніжної консистенції та вершкового смаку. Свіжий огірок надає салату свіжості та приємного літнього аромату. Завдяки маринованому огірку страва стає гострим та пікантним. Приправа кардинально змінює смак салату. Експериментуйте та знаходите ідеальні комбінації. Найкращі приправи для крабового салату – паприка, орегано, чебрець, чорний перець. Тонко нашаткована пекінська капуста надає особливої ​​елегантності та замінює огірок. Ще один інгредієнт – варене м’ясо кальмару.

Exit mobile version