У 72-й ОМБр відреагували на заяви західних ЗМІ щодо виходу бригади із Вугледару

У четвер, 26 вересня, у 72-й окремій механізованій бригаді імені Чорних Запорожців прокоментували чутки, які поширилися у ЗМІ щодо виходу бійців бригади із Вугледару Донецької області.

Вугледар

Фото – PAP/OLEG PETRASYUK

Напередодні видання Forbes заявило, що нібито минулого тижня, коли путінські окупаційні сили загрожували флангам Вугледара, 72-а ОМБр чисельністю 2000 бійців «почала тихо відходити на зручніші для оборони позиції».

Один із аналітиків у коментарі західному ЗМІ сказав, що українські сили почали поступово виходити із міста, інформує «НБН».

Сьогодні у Telegram-каналі 72-ї окремої механізованої бригади з’явилося відео, на якому захисник відреагував на публікацію західних журналістів.

Боєць повідомив, що військовослужбовці бригади хочуть спростувати заяви псевдоекспертів про те, що їхній підрозділ вийшов із Вугледара. За його словами, незважаючи на важкі штурми та обставини, захисники 72-ї ОМБр залишаються у місті, яке контролюється ЗСУ.

Нагадаємо, начальник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін розповів про ситуацію у Вугледарі та бої за місто.

Exit mobile version