РФ у вересні встановила рекорд за кількістю запущених по Україні «Шахедів»

Статистика показала, що цього місяця ЗС РФ встановили рекорд за кількістю дронів-камікадзе «Шахед», якими вони щоночі атакували регіони України.

Збитий дрон-камікадзе

Фото – t.me/AFUStratCom

У вересні не було жодного дня, щоби російські загарбники не атакували нашу країну ударними безпілотниками. Автор популярного Telegram-каналу «Николаевский Ванек» заявив, що цього місяця армія Путіна встановила рекорд за кількістю випущених по Україні «Шахедів», інформує «НБН».

За даними статистики, ЗС РФ з 1 по 30 вересня вдарили по нашій країні 1331 БПЛА, з них 1110 знищили сили протиповітряної оборони, відсоток збиття дронів становить 83,39%.

Кількість безпілотників за цей місяць перебила кількість «Шахедів», випущених у літні місяці: у серпні –793, у липні – 426, у червні – 330.

Також у вересні «друга армія світу» атакувала Україну 20 ракетами з Ту-95МС, із яких 17 знищила ППО (відсоток збиття – 85%), а також 3 крилатими ракетами «Іскандер-К», усі вони були ліквідовані (відсоток збиття – 100 %).

Як повідомлялося, вранці 28 вересня окупанти випустили «Шахеди» по Сумах – під ударом опинилася цивільна інфраструктура. Поліція показала кадри наслідків обстрілу.

Exit mobile version