РФ зберігає перевагу у снарядах на фронті, але вона суттєво скоротилася – Міноборони

Перший заступник голови Міністерства оборони України генерал-лейтенант Іван Гаврилюк повідомив, що перевага РФ у снарядах на фронті суттєво скоротилася.

155-мм артилерійські боєприпаси

Фото – defence-ua.com

Представник оборонного відомства в ефірі національного телемарафону повідомив, що «друга армія світу» зберігає перевагу у снарядах на фронті, проте вона з зими майже втричі скоротилася, інформує «НБН».

Гаврилюк уточнив, що ще кілька місяців тому співвідношення використання артилерійських боєприпасів на полі бою було 1:8, сьогодні воно становить 1:3 на користь російських загарбників.

За його словами, нашій країні складно конкурувати з Російською Федерацією у виробництві снарядів, зброї та військової техніки, оскільки держава-терорист має більший промисловий потенціал.

Заступник глави Міноборони додав, що саме тому для Києва вирішальне значення має підтримка союзників та створення спільно із партнерами підприємств для випуску необхідного озброєння.

Нагадаємо, німецьке видання Handelsblatt заявило, що західні союзники передали для ЗСУ браковані боєприпаси, які вибухали передчасно.

Exit mobile version