Військовий експерт пояснив важливість захоплення Селидове для російських окупантів

Військово-політичний оглядач групи «Інформаційний спротив» Олександр Коваленко розповів, яку мету має ворог щодо захоплення міста Селидове.

Селидове

Фото – theukrainians.org

Коваленко пояснив, що окупаційна армія Путіна може наступати на Покровськ Донецької області з двох напрямків – з півдня чи зі сходу, інформує «НБН» із посиланням на видання «РБК-Україна».

Аналітик зазначив, що захоплення Селидове дозволить ЗС РФ розпочати просування на Покровськ з півдня, інакше ця наступальна кампанія для росіян буде дуже ризикованою.

Водночас, майор запасу ЗСУ Олексій Гетьман зазначає, що складно прогнозувати, як розгортатиметься ситуація навколо Селидове, оскільки бойові дії на його території можуть затягнутися на місяці.

Ветеран російсько-української війни вважає, що все залежатиме від здатності ЗС РФ здійснювати наступальні дії та від того, як довго Сил оборони можуть давати відсіч ворогові. Гетьман не виключає, що «друга армія світу» може впритул підійти до Селидове або окупувати ще якісь населені пункти.

Як повідомлялося, у Силах оборони розповіли про ситуацію на агрегатному заводі у Вовчанську на Харківщині після звільнення об’єкта.

Exit mobile version