Депутат Ради закликав до радикальних заходів у зв’язку зі зниженням рівня мобілізації в Україні

Секретар комітету ВРУ з нацбезпеки, оборони та розвідки Роман Костенко закликав владу вдатися до радикальних заходів у зв'язку зі зниженням рівня мобілізації.

Мобілізація в Україні

Фото – stopcor.org

Костенко в інтерв’ю NV заявив про зниження рівня мобілізації у країні. За його словами, це дуже серйозне питання, яке не можна спускати на гальма.

Народний депутат вважає, що владі потрібно розпочати вживати радикальних заходів для вирішення відповідної проблеми, інформує видання «НБН».

Секретар комітету ВРУ стверджує, що президенту та голові Міноборони необхідно взяти на себе відповідальність за набір людей до армії та використовувати «різні методи» для збільшення чисельності особового складу Сил оборони.

Нардеп пропонує підвищувати мотивацію українців підписувати контракт із оборонним відомством, а також знизити призовний вік. Він пояснив, що зараз у ЗСУ «набирають усіх під низку», а в результаті на полі бою нікого немає, оскільки в армії багато тих, хто обмежено підходить.

Депутат попередив, що, якщо не вжити відповідних заходів, в результаті мобілізація в Україні «піде в мінус».

Нагадаємо, минулого місяця глава уряду Денис Шмигаль назвав нові умови для отримання економічного бронювання від мобілізації.

Exit mobile version