У Буданова повідомили про підрив автомобіля «начальника охорони» ЗАЕС в Енергодарі

У Головному управлінні розвідки МОУ повідомили, що вранці 4 жовтня у тимчасово захопленому Енергодарі підірвали автомобіль «начальника охорони» Запорізької АЕС.

Енергодар

Фото – ria.ru

У пресслужбі ГУР МОУ заявили, що сьогодні близько 07:00 в Енергодарі підірвали автомобіль «начальника фізичної охорони» Запорізької атомної електростанції Короткого Андрія. На момент «бавовни» колаборант був у машині, інформує «НБН».

У Буданова розповіли, що зрадник України причетний до організації та виконання військових злочинів, а також репресій проти громадян України на тимчасово захоплених територіях, зокрема проти працівників ЗАЕС.

Після того, як російські війська окупували Запорізьку атомну електростанцію, Короткий почав добровільно співпрацювати із «визволителями». Він видав ворогові списки персоналу АЕС із їхніми особистими даними та вказав, хто з них займає проукраїнську позицію.

У військовій розвідці додали, що, крім цього, зрадник як член путінської партії «Єдина Росія» в Енергодарі очолював «раду депутатів» і постійно організовував заходи, спрямовані на підтримку армії країни-агресора.

Нагадаємо, 2 жовтня у тимчасово захопленому Бердянську на Запоріжжі ліквідували суддю-колаборанта. У ГУР МОУ показали фотографії із місця підриву авто зрадника.

Exit mobile version