У Третій штурмовій підтвердили, що бійці бригади на Харківщині відбили позиції та врятували полонених

У 3-й ОШБр підтвердили інформацію тактичної групи «Кремінна» про те, що в Харківській області бійці бригади відбили позиції й українських полонених.

3-я ОШБр

Фото – ab3.army

Командир 1-ї роти 2-го штурмового батальйону 3-ї ОШБр із позивним «Мося» підтвердив інформацію ТГр «Кремінна» про те, що на Харківщині бійці Третьої штурмової не лише відбили позиції у ворога, а й врятували захисників із полону, інформує «НБН».

У тактичній групі повідомили, що на Лиманському напрямку воїни потрапили в засідку ДРГ у кількості до 10 окупантів. Диверсанти застали захисників зненацька, тому вони не змогли дати ефективну відсіч ворогові. Росіяни взяли їх у полон і повели у напрямку своїх позицій під прикриттям лісосмуги.

Черговий 3-ї ОШБр через дрон виявив, що група військових не досягла точки призначення і зв’язок із ними відсутній, тому командир одного із батальйонів відправив бійців на ліквідацію ДРГ та порятунок полонених.

Штурмова група на М113 застала загарбників у момент, коли вони наближалися до своїх позицій. Захисники відкрили вогонь по російських диверсантах, які залишили полонених та почали відстрілюватися.

Користуючись моментом, полонені воїни втекли та протягом доби самостійно повернулися на позиції Сил оборони. У Третій штурмовій уточнили, що серед звільнених був кадровий офіцер у званні капітана, сержант та солдати.

Група швидкого реагування 3-ї ОШБр відкинула окупантів, відбила позиції, а також пошкодила та знищила зміцнення ворога.

Раніше російський військовий аналітик повідомив, що у Вовчанську на Харківщині командування окупантів вбило роту путінських бійців, наказавши відбити агрегатний завод.

Exit mobile version