Окупанти знову вдарили КАБом по Харкову, влада повідомила про наслідки

У середу, 9 жовтня, ЗС РФ скинули КАБ на Харків, мер Ігор Терехов та начальник ОВА Олег Синєгубов повідомили про наслідки чергового авіаудару.

Харків

Фото – unian.net

О 15:36 начальник обласної військової адміністрації Олег Синєгубов у своєму Telegram-каналі повідомив про черговий удар по Харкову – російські загарбники випустили по місту КАБ, інформує «НБН».

За словами чиновника, керована авіаційна бомба впала на відкритій території у Шевченківському районі міста. Внаслідок атаки легкі поранення склом отримала 81-річна жінка, обійшлося без госпіталізації.

У той же час мер Ігор Терехов повідомив, що в багатоповерхових будинках, що прилягають до місця удару, вибиті шибки. Екстрені служби продовжують оглядати територію.

Нагадаємо, що вчора російські окупаційні сили скинули КАБи на Індустріальний та Салтівський райони Харкова. Внаслідок авіаційних атак на обласний центр 2 людини загинули, понад 30 отримали поранення.

Як повідомлялося, у ОТУВ «Харків» заявили, що армія Путіна активізувала завдання авіаційних ударів по регіону після втрати агрегатного заводу у Вовчанську.

Exit mobile version