У Генштабі підтвердили удар по нафтобазі окупантів у Ровеньках на Луганщині

У ніч на суботу, 12 жовтня, Сили оборони України вдарили по нафтобазі у тимчасово захопленому місті Ровеньки Луганської області, що підтвердили в Генштабі ЗСУ.

Удар по нафтобазі у Ровеньках

Фото – соцмережі

Вночі в Мережі почали поширюватися повідомлення про вибухи у тимчасово окупованих Ровеньках та пожежу на нафтобазі. Водночас російські пабліки заявляли, що ППО загарбників нібито відбила повітряну атаку на місто, інформує «НБН».

У Генеральному штабі ЗСУ вранці повідомили, що Сили оборони уразили склад паливно-мастильних матеріалів у районі міста Ровеньки, внаслідок чого там спалахнула пожежа.

У відомстві розповіли, що на об’єкті «визволителі» зберігали нафту та нафтопродукти, які, зокрема, постачали для потреб путінської окупаційної армії.

У Генштабі нагадали, що ця нафтобаза не вперше опинилася під ударом захисників, додавши, що наслідки нічної атаки ЗСУ на об’єкт уточнюються.

Як повідомлялося, у ніч на 10 жовтня «бавовна» відвідала аеродром «Ханська» в російській Республіці Адигея. Керівник ЦПД заявив, що на авіабазі безпілотники знищили склад із паливом.

Exit mobile version