У Луганську «влада» запустила програму передачі квартир українців російським окупантам

У тимчасово окупованому Луганську «влада» запустила програму передачі «безхазяйного» житла російським загарбникам, так званим «ветеранам спецоперації».

Окупований Луганськ

Фото – ria.ru

У Центрі національного спротиву повідомили, що окупаційна адміністрація Луганська створила показну програму передачі житла українців так званим «ветеранам СВО», інформує «НБН».

За даними ЦНС, представники «влади» здійснюють рейди по тимчасово захоплених населених пунктах та шукають нерухомість, у якій ніхто не живе, і вона не переоформлена відповідно до законодавства країни-агресора. Останнім часом росіяни почали частіше влаштовувати подібні «акції».

Таке житло громадян України, яке окупанти називають «безхазяйним», «адміністрація» Луганська передасть «героям спеціальної військової операції», це щонайменше 40 квартир.

Як повідомлялося, загарбники розселяють росіян у будинки українців у Маріуполі. Радник міського голови Петро Андрющенко розповів, що біженці з Курської області у тимчасово захопленому населеному пункті отримують «націоналізоване» житло.

Exit mobile version