Братчук заявив, що у Луганську підірвали авто з одним із керівників штабу ЦВО РФ (ФОТО)

Речник української добровольчої армії «Південь» Сергій Братчук повідомив подробиці про підрив автомобіля у тимчасово захопленому Луганську в п'ятницю, 18 жовтня.

Підрив авто начальника штабу ЦВО РФ у Луганську

Фото – t.me/astrapress

Сьогодні вдень у місцевих та російських пабліках почали повідомляти про підрив автомобіля у центрі тимчасово захопленого Луганська біля будинку культури Будівельників.

Telegram-канал ASTRA написав, що внаслідок «хлопка» пошкоджений УАЗ, в якому знаходилися окупанти, та ще один легковий автомобіль. У Мережі публікують кадри з місця інциденту, інформує «НБН».

Фото – t.me/bloknot_lnr

Слідчий комітет Росії повідомив, що внаслідок вибуху загинув чоловік і постраждала жінка, не розкриваючи причини вибуху. Водночас у соцмережах пишуть, що спрацювала граната.

Фото – t.me/astrapress

Речник української добровольчої армії «Південь» Сергій Братчук прокоментував новини з окупованого Луганська. За його словами, в результаті підриву автомобіля було ліквідовано начальника штабу із служби військ і безпеки військової служби в/ч 53847 Центрального військового округу ЗС РФ майора Первуху Дмитра Володимировича.

Нагадаємо, на початку місяця у тимчасово захопленому Бердянську Запорізької області ліквідували зрадника України Віталія Ломейка. У ГУР МОУ показали кадри з місця знищення судді-колаборанта.

Exit mobile version