Ситуація має тенденцію до погіршення – у 24-й ОМБр розповіли про бої за Часів Яр

Представник пресслужби 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила Андрій Полухін повідомив про ситуацію у Часовому Яру Донецької області.

Фото – підрозділ «Чорний лебідь» 225-го ОШБ

Представник 24-ї ОМБр в ефірі «Суспільне. Студія» повідомив, що ситуація у Часовому Яру складна, крім того, вона має тенденцію до погіршення, інформує «НБН».

За його словами, поки що військові не можуть заявляти про просування російських загарбників, оскільки вони можуть бути тимчасовими. Полухін підкреслив, що Сили оборони України контролюють логістичні шляхи, шляхи до їхніх позицій, застосовуючи по ворогові БПЛА та артилерію.

Представник 24-ї бригади розповів, що були випадки, коли окупанти переходили за канал Сіверський Донець – Донбас, «застрибували» на кілька позицій ЗСУ. Проте до росіян не підходила підмога, оскільки українські воїни відкривають вогонь по всьому, що рухається в їхньому напрямку.

Раніше ситуацію у Часовому Яру прокоментував керівник міської військової адміністрації Сергій Чаус. Чиновник розповів про евакуацію та повідомив, скільки цивільних залишається у населеному пункті.

Exit mobile version