Вранці РФ атакувала Запоріжжя та Суми, в ОВА повідомили про наслідки ударів

У понеділок вранці, 21 жовтня, російські окупанти вдарили по Запоріжжю та Сумах, в обласних військових адміністраціях повідомили про наслідки ворожих атак.

Ракетний удар по Запоріжжю

Фото – t.me/dsns_telegram

Сьогодні вранці армія Путіна вдарила ракетою по центру Запоріжжя. Начальник ОВА Іван Федоров повідомив, що, за попередньою інформацією, 7 людей постраждали, 2 із них у важкому стані, пише видання «НБН».

Внаслідок атаки пошкоджені понад 30 будинків, легкові автомобілі, частково зруйнована двоповерхова будівля дитячого садка. Пожежники ліквідували займання у двох гаражах. В ОВА та ДСНС показали кадри наслідків ракетного удару по місту.

Фото – t.me/ivan_fedorov_zp
Фото – t.me/ivan_fedorov_zp
Фото – t.me/ivan_fedorov_zp
Фото – t.me/dsns_telegram

Також вранці російські загарбники масово атакували Суми дронами-камікадзе «Шахед». В обласній військовій адміністрації заявили, що окупанти вдарили БПЛА по житловому сектору та об’єктах критичної інфраструктури міста. У відомстві додали, що наслідки обстрілу уточнюються, тривають аварійно-рятувальні роботи.

Нагадаємо, увечері 19 жовтня ЗС РФ вдарили двома балістичними ракетами по Кривому Рогу. Голова Ради оборони міста Олександр Вілкул повідомив про наслідки атаки.

Exit mobile version