У 24-й ОМБр повідомили, що росіяни вклинилися в лінію оборони ЗСУ в районі Часового Яру

Представник пресслужби 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила Іван Петричак повідомив про ситуацію в районі Часового Яру.

Часів Яр

Фото – instagram.com/libkos

Петричак в ефірі національного телемарафону повідомив, що російські окупаційні сили змогли вклинитися в оборону ЗСУ у районі Часового Яру Донецької області, інформує «НБН».

За його словами, незважаючи на це не йдеться про критичний провал або втрату міста. На цьому напрямі тривають запеклі бої, ситуація залишалася напруженою протягом останнього місяця, оскільки загарбники щодня проводили штурми.

Представник 24-ї ОМБр зазначив, що в районі Часового Яру вдень було сонячно, ввечері та вночі йшов дощ, тож з’являвся густий туман. Використовуючи погодні умови, окупанти переходили канал Сіверський Донець – Донбас. Однак зараз бійці бригади заблокували ворога і продовжують роботу щодо його локалізації.

Представник пресслужби додав, що ситуація в зоні відповідальності 24-ї ОМБр залишається критично складною, оскільки захисникам доводиться боротися з ворогом, який кратно переважає за чисельністю. Водночас армія Путіна б’є по місту, використовуючи авіацію, ракети та артилерію. Проте, Сили оборони контролюють ситуацію.

Нагадаємо, розвідка Великобританії вказала на напрям, де ЗС РФ найближчими тижнями активізує наступ.

Exit mobile version