Залізничний міст у Бердянську підірвав рух спротиву спільно із ГУР – ЗМІ

У неділю ввечері, 27 жовтня, у Бердянську Запорізької області рух спротиву разом із ГУР МОУ підірвав залізничний міст.

Окупований Бердянськ

Фото – ria.ru

Вчора ввечері жителі тимчасово захопленого Бердянська у соцмережах повідомляли про кілька потужних вибухів. Невдовзі з’ясувалося, що у місті підірвали залізничний міст, інформує «НБН».

Видання «РБК-Україна», посилаючись на джерело, заявило, що диверсію на об’єкті, розташованому між будівлею Водоканалу та автомийкою на Східному проспекті, здійснив рух спротиву спільно з Головним управлінням розвідки МОУ.

Співрозмовник журналістів розповів, що в результаті успішної спецоперації залізничне сполучення з тимчасово окупованим містом стало паралізованим. Тепер російські загарбники не можуть підвозити до Бердянська боєприпаси, зброю та паливно-мастильні матеріали.

Російські пропагандисти та місцеві ресурси окупантів стверджують, що нібито в населеному пункті «всі мости стоять цілі», проте жодних фотографій чи відео на підтвердження своїх слів не демонструють.

Нагадаємо, минулого тижня «влада» ТОТ Запорізької області скаржилася на удар по заправці у тимчасово захопленому Енергодарі. ЗМІ показали кадри «бавовни» на АЗС.

Exit mobile version