Чим виділяються iPad – сучасні планшети від Apple

iPad

Чим виділяються iPad - сучасні планшети від Apple

Планшети Айпад вперше з’явилися у продажу ще 2010 року. Будучи спочатку зручнішим пристроєм для ігор та розваг у порівнянні з мобільними телефонами, згодом вони стали більш функціональними. Сьогодні в iPad використовується власна операційна система, яка підтримує роботу кількох сотень тисяч програм. Вона дозволяє переглядати новини, здійснювати покупки онлайн та стежити за появою нових фільмів та серіалів, а також використовувати можливості таблету для вирішення професійних завдань графічних дизайнерів, музикантів чи програмістів.

iPad – частина екосистеми Apple

Найбільше зручності від використання айпаду отримують власники айфонів та комп’ютерів Apple. З пристроями, на яких виконано вхід з тим самим Apple ID (обліковий запис користувача), ви можете:

Екран більшого розміру, ніж у смартфоні, не так сильно напружує зір, а користуватися ним іноді зручніше ніж ноутбуком. Залежно від майбутніх завдань ви можете вибрати айпад з відповідною діагоналлю екрана та потужністю процесора.

У чому полягають основні переваги iPad у порівнянні з конкурентами

Однією з основних переваг айпада є тривала підтримка пристроїв виробником. Разом з використанням передових процесорів це дозволяє назвати придбання таблетки від Apple вдалою інвестицією. Виробник випускає поновлення для своїх планшетів до 5 і більше років з моменту їх надходження у продаж. Для порівняння: конкуруючі продукти Android підтримуються близько 2–3 років, а продукти з Windows мають набагато менший вибір належним чином оптимізованих додатків для пристроїв з сенсорним екраном.

Оновлення означає не тільки доступ до новітніх функцій, але, перш за все, безпеку: для даних, що зберігаються на айпаді, наприклад документів і особистих фотографій, а також операцій, серед яких інтернет-банкінг та онлайн-покупки. Щодо цього Apple вважається лідером.

Всі серії iPad, незалежно від того, який пристрій ви вибираєте – найдешевший або найдорожчий, мають деякі спільні риси: якість складання та увага до деталей. Користувачі Apple у своїх відгуках також говорять про високу продуктивність таблетів у повсякденних завданнях, навіть через кілька років з моменту їх виходу.

Наявність великої кількості аксесуарів

До айпаду можна підібрати не лише стильні чохли. Для зручної роботи з пристроєм вам може знадобитися спеціальний Apple Pencil, який допоможе у створенні нотаток або професійних начерків. Додаткові адаптери та перехідники дозволять підключити до iPad карту пам’яті, зовнішній накопичувач або монітор. Крім того, є кілька варіантів захисних чохлів: з клавіатурою і можливістю розміщення планшета на столі.

Джерело: сайт skay.ua

Exit mobile version