Люди схоплять горя за повною програмою – Дмитро Медведєв пригрозив країнам НАТО, цитуючи Біблію

У Російській Федерації вкотре відмітились гучною заявою про ймовірну ядерну війну.

Дмитро Медведєв

Медведєв про відповідь на події на Кримському мості. Фото - liga.net

Як інформує «НБН», виявляється, проект Договору про гарантії безпеки для Української держави викликав бурхливу реакцію заступника голови Ради безпеки РФ Дмитра Медведєва. Він назвав такий документ «прологом до Третьої світової війни».

Про це Дмитро Медведєв написав у своєму Телеграмі.

Так, за словами російського політика, Захід не піде на те, щоб надати Українській державі такі гарантії, оскільки вони ідентичні до статті 5 Статуту Північноатлантичного Альянсу.

Крім того, заступник керівника російської Ради безпеки вже традиційно погрожував західним країнам. Причиною цього є нібито «гібридна війна Північноатлантичного Альянсу та Росії».

Дослівно із заяви Дмитра Медведєва:

“У разі, якщо ці здивування продовжуватимуть накачувати Збройні сили України найнебезпечнішими видами озброєнь, то свого часу військова кампанія просто перейде на інший рівень. Зокрема, має зникнути видимі кордони, а також потенційна передбачуваність дій сторін конфлікту. У такому разі вона піде за своїм військовим сценарієм із залученням нових учасників. Так завжди було”.

Також він додав:

“І вже тоді країнам Заходу не вдасться відсидітися у своїх чистих будинках, сміючись з того, наскільки акуратно вони послаблюють Росію чужими руками. Навколо них теж усе спалахне. І горе для людей буде за повною програмою. У прямому сенсі у них горітиме земля, а бетон плавитиметься. Нам теж дістанеться дуже. Буде погано всім”.

Насамкінець екс-президент Росії навів цитату з книги Одкровення Іоанна Богослова, яка входить до складу Біблії:

«Від цих трьох виразок, від вогню, диму і сірки, що виходять з їхнього рота, померла третина людей».

Нагадаємо, раніше ми вже повідомляли про те, що Медведєв озвучив власний прогноз з приводу подальшого розвитку подій в Україні.

Exit mobile version