Змішувати алкоголь із наркотиками шкідливо: фейковий акаунт польських спецслужб висміяв Медведєва

В Агентстві національної безпеки Польщі висміяли Дмитра Медведєва через його пост у Twitter.

Дмитро Медведєв

Фото — росЗМІ

Про це пише “НБН” із посиланням на фейковий обліковий запис АНБ Польщі.

На фейковому акаунті Агентства національної безпеки Польщі на своєму обліковому записі в Twitter написали на адресу Дмитра Медведєва слова: “Змішувати алкоголь з наркотиками шкідливо, продовжуйте”.  Таким чином в АНБ натякнули на те, що якщо Медведєв шкодитиме власному здоров’ю, то, швидше за все, це піде на користь всьому людству. Зазначимо, що це була відповідь на заяву Медведєва про те, що “Польща як форпост НАТО обов’язково зникне разом зі своїм безглуздим прем’єр-міністром”.

“Дорогий пане Медведєв. Будь ласка, не забувайте, що змішувати алкоголь із наркотиками вкрай небезпечно. Будь ласка, не зупиняйтесь” — пряма цитата АНБ.

Потрібно зазначити, що Дмитро Медведєв не вперше критикується через свої “незрозумілі” пости в Twitter.  Раніше представник України в ООН Сергій Кислиця припустив, що Медведєв “змішує алкоголь і кокаїн та використовує Twitter як смітник”. Такою була відповідь Кислиці на пост Медведєва про те, що “Україна зникне, бо вона нікому не потрібна”. До речі, власник Twitter Ілон Маск відмовився видаляти пост представника Ради безпеки РФ.

Слід згадати, що ми також писали про те, що Дмитро Медведєв відзначився новою загрозливою заявою.

Exit mobile version