Британська розвідка розповіла, як Кремль намагається не допустити поширення антимобілізаційних настроїв у РФ

27-го листопада поточного року, однією з відомих груп дружин російських військових, було розміщено в соцмережі маніфест, спрямований проти «безстрокової мобілізації», але буквально за кілька днів, до цього пабліка прикріпили так званий «фейковий» ярлик, що вказує на нібито недостовірну інформацію. Утім, це далеко не всі способи, що застосовуються російською владою для «протверезіння» підконтрольного соціуму, який, раптово, навіть виходив на «мітинг» у столиці держави-терориста.

Протест у РФ.

Фото - bbc.com

Про те, як місцева влада РФ вирішила активно «зайнятися» дружинами російських окупантів, маючи намір мінімізувати наслідки маніфесту проти «безстрокової мобілізації», пише «НБН», посилаючись на X-акаунт Міноборони Великої Британії.

Відповідно до даних військової розвідки Британії, влада РФ вельми чутливо відреагувала на деякі доволі скромні «акції протесту», що відбулися наприкінці минулого місяця в Москві. Зокрема, зараз вищеописаним росіянкам активно намагаються «заткнути рота» грошима, одночасно дискредитуючи їхню діяльність в Інтернеті.

У Міноборони Великої Британії уточнили:

Останніми тижнями влада [РФ], ймовірно, запропонувала збільшити грошові виплати сім’ям в обмін на те, що вони утримаються від протестів.

Раніше ми писали про те, що у РФ військовий на автотранспорті влетів на швидкості в колону піших «строковиків».

Exit mobile version