У Буданова прокоментували чутки про втечу Арестовича завдяки листу від ГУР

Сьогодні у ЗМІ з’являлася інформація — експредставник Офісу Президента України Олексій Арестович зміг виїхати до Польщі 4-го вересня 2023-го року через КПП «Краковець-Корчова», так і не повернувшись до країни, внаслідок того, що мав на руках письмовий дозвіл від ГУР Міноборони, та наразі стало відомо, чи так це було в реальності.

Олексій Арестович.

Фото - president.gov.ua

Про те, що відомості, які стосуються виїзду колишнього позаштатного радника керівника ОПУ Арестовича, який фактично втік з України лише завдяки листу, наданому «ухилянту» військовою розвідкою, насправді не відповідають дійсності, пише «НБН», посилаючись на спростування, оприлюднене в офіційному Telegram-каналі Головного управління розвідки Міністерства оборони (ГУР МОУ).

Як стверджують у ГУР МОУ, вся вищеописана інформація, щодо перетину кордону та виїзду за межі України особою, на ім’я Олексій Арестович (здійснене 4-го вересня минулого року), начебто на підставі письмового повідомлення від зазначеного відомства, яка була оприлюднена виданням NGL.media, не є правдою.

Зокрема, Головне управління розвідки Міністерства оборони України не надавало цій особі «ні листів, ні будь-яких інших документів для виїзду за кордон».

Раніше ми писали про те, як Данілов саркастично висловлювався про реальний рейтинг довіри Арестовичу в Україні.

Exit mobile version