Влада Краснодарського краю РФ поскаржилася на «загоряння» після атаки БПЛА на місцевий НПЗ (відео)

У середині минулого місяця, співробітники СБУ за участю Сил спецоперацій і Сил безпілотних систем ЗСУ вже здійснювали аналогічну атаку на Слов’янський нафтопереробний завод (НПЗ), і в ніч на цю суботу, 27 квітня, удар безпілотниками повторили.

Пожежа на НПЗ.

Фото - скріншот ТГ-відео.

Про те, що суботньої ночі в Слов’янську-на-Кубані (Краснодарський край Росії) виникла пожежа на містоутворювальному нафтопереробному заводі, і про це спочатку повідомляли міські пабліки, а потім підтвердив у своєму офіційному Telegram-каналі місцевий губернатор Веніамін Кондратьєв, пише «НБН».

За словами Кондратьєва, постраждалих немає, проте, всупереч передбачуваним заявам щодо того, що російська ППО нібито «придушила 10 безпілотників», оперативним службам довелося екстрено ліквідувати серію загорянь, спричинених атакою дронів-камікадзе.

Крім того, відповідно до повідомлень районної адміністрації, на цьому НПЗ, що належить «Слов’янськ ЕКО», частково зруйновано ректифікаційну колону, призначену для перегонки «чорного золота» на паливо. Утім, якщо вірити владі, вибудувана система захисту не допустила руйнувань на прилеглому резервуарному комплексі.

Раніше ми писали про те, що в ГУР МОУ повідомили про ліквідацію вертольота Ка-32 МО РФ у Москві.

Exit mobile version