У російському Липецьку по аеродрому вдарили БПЛА, низку населених пунктів біля об’єкта евакуюють (ФОТО)

У ніч на п'ятницю, 9 серпня, російський Липецьк зазнав масованої атаки БПЛА – безпілотники уразили аеродром «другої армії світу». На об'єкті спалахнула пожежа, почалася детонація. Влада заявила про евакуацію жителів із низки населених пунктів поблизу авіабази.

Аеродром у Липецьку РФ

Фото – anna-news.info

Губернатор регіону Ігор Артамонов вночі заявив, що Липецьк зазнав дронової атаки, закликавши жителів сховатись у безпечному місці та не підходити до вікон. Водночас місцеві пабліки повідомили про вибухи та спалахи у небі, публікуючи відповідні відео, інформує «НБН».

Пізніше глава Липецької області повідомив про «детонацію вибухонебезпечних об’єктів далеко від цивільних будівель» у місті. Також путінських чиновник заявив про пошкодження об’єкта енергетичної інфраструктури, внаслідок чого порушилося електропостачання. Він попередив, що загроза удару безпілотників зберігається.

У той же час росЗМІ заявили, що на аеродромі ЗС РФ у Липецьку через приліт БПЛА прогриміли вибухи і спалахнула пожежа, опублікувавши відповідні кадри.

Фото – t.me/vchkogpu

Вранці Артамонов повідомив, що в регіоні запроваджено режим НС та оголосив евакуацію із низки населених пунктів, які розташовані поблизу авіабази окупантів.

У Мережі розповіли, що прольоти БПЛА в обласному центрі фіксувалися також і вранці, оприлюднивши відео безпілотника над містом.

Нагадаємо, 31 липня було завдано удару по складу зі зброєю та технікою армії Путіна під Курськом. ЗМІ показали супутниковий знімок наслідків прильоту.

Exit mobile version