У Нацгвардії оцінили наслідки можливої окупації Покровська

Бригада «Рубіж» Нацгвардії утримує позиції під Покровськом, не дозволяючи «визволителям» просунутися для посилення штурмових дій, спрямованих на захоплення міста.

Покровськ.

Фото - korrespondent.net

Як інформує «НБН» із посиланням на пояснення, озвучене офіцером сектору планування бригади «Рубіж» майора Нацгвардії Дмитра Кожубенка, оприлюдненого в «Еспресо», російсько-окупаційна армія не зняла з Лимано-Бахмутського напрямку резервні підрозділи для відправки на захист Курщини.

За словами Кожубенка, захоплення «другою армією світу» Покровська означає не тільки втрату Силами оборони важливої логістичної «артерії» на Лимано-Бахмутському напрямку, а й фактично втрату Україною ще одного великого міста на Донеччині.

Військовий додав, що армія Путіна продовжує наступально-штурмові дії на вищевказаному напрямку, кидаючи в бій то більші, то менші підрозділи, і з цієї причини наразі не фіксується суттєвого скорочень активності «хороших росіян».

Кожубенко резюмував:

Немає інформації про те, що противник перекидає свої сили з нашого напрямку [в Курську область].

Раніше ми писали про те, що в міській військовій адміністрації розповідали, які райони Мирнограда пріоритетні в евакуації населення.

Exit mobile version