В ОТУВ «Харків» повідомили, скільки окупантів заблоковано на агрегатному заводі Вовчанська

РФ не припиняє застосовувати безпілотники на Харківському напрямку, з метою виконання логістичних завдань, запускаючи дрони, зокрема, і з території цього агрегатного заводу.

Агрегатний завод у Вовчанську.

Фото - censor.net

Як інформує «НБН» з посиланням на заяву спікера оперативно-тактичного угруповання військ (ОТУВ) «Харків» Віталія Саранцева, що пролунала в ефірі телемарафону на YouTube-каналі «ТСН», у Вовчанську, у периметрі місцевого агрегатного заводу, упродовж кількох місяців залишаються в блокаді загарбники «одного з підрозділів» армії Путіна.

За слова Саранцева, на самому початку активізації наступу на Харківщині, після прориву у Вовчанськ, на території агрегатного заводу сховалося близько 40 «визволителів». Утім, упродовж останніх тижнів і місяців окупанти зазнають колосальних втрат у цьому районі: у «хороших росіян» тут скупчилася маса загиблих і поранених. Зокрема, є поранені лежачі, але є й такі травмовані, які в змозі вести бій.

Речник «Харкова» обережно резюмував:

Певна кількість їх там залишається, точну цифру я не можу сказати з певних міркувань.

Раніше наш інформаційний портал писав про те, що в ISW розкривали, скільки військових баз у РФ можуть стати ціллю для ракет ATACMS, запущених ЗСУ.

Exit mobile version