23 острови Шотландії закрили для відвідування: чому туди не пускають туристів

В ближайшее время путешественники не смогут попасть на 23 популярных шотландских острова, эти необитаемые территории закрыли для туристов из-за вспышки заболевания у птиц.

пташиний грип

На островах Шотландії спалахнув пташиний грип. Фото – pxhere.com

Найближчим часом мандрівники не зможуть потрапити на 23 популярні шотландські острови – ці безлюдні території закрили для туристів через спалах захворювання у птахів.

Люди з усього світу приїжджають на острови Шотландії, щоб насолодитися дикою природою і спостерігати за життям рідкісних птахів, проте зараз мрія деяких мандрівників не здійсниться, інформує «НБН» з посиланням на Еxpress.

Відвідувачам заборонять в’їзд на Оркнейські, Шетландські, Ферт-оф-Форт, Аргайл, Хайлендс та Західні острови. На цих безлюдних територіях стався надзвичайний спалах пташиного грипу.

Оскільки безліч птахів, частина з яких відноситься до рідкісних і охоронюваних законом видів, вмирає, керівництво Шотландії розпорядилося призупинити візити туристів на острови.

Уряд сподівається, що заборона приїзду мандрівників дозволить підвищити шанси пернатих на виживання. Люди поширюють вірус через своє взуття, наражаючи птахів на ризик підхопити небезпечне захворювання.

Нагадаємо, що Єгипет продовжує зводити другу столицю, яка стане привабливим місцем для туристів. Новий адміністративний центр прославиться кількома найвищими у світі будинками.

Exit mobile version