Туристам на замітку: чому ніколи не варто користуватися кавоварками та електрочайниками у готелях

Туристи поділилися шокуючими історіями про кавоварки у готелях. Іноді гості готелів готують у кавоварках м'ясо або гриби, а електрочайники використовують для прання нижньої білизни або шкарпеток.

кавоварка в готелі

Чому ніколи не варто користуватися кавоварками та електрочайниками в готелях. Фото - thesun.co.uk

Як повідомляє «НБН» із посиланням на The Sun, один турист розповів на порталі Reddit про те, що одного разу він приготував м’ясо у кавоварці – виявилося, що він такий не один.

Користувач пояснив, що він повертався додому з музичного фестивалю і був дуже голодним. Спочатку він хотів смачно поїсти у закладі, проте зрештою вирішив заощадити. У найближчому супермаркеті він купив тонкі шматки м’яса, які готові до приготування.

На фото, яке користувач додав до свого повідомлення, він показав напівпроварені смужки м’яса у піддоні кавоварки у готельному номері.

Чому ніколи не варто користуватися кавоварками та електрочайниками в готелях. Фото – thesun.co.uk

При цьому він назвав себе “хорошим гостем”, адже “почистив кавоварку до і після використання”.

Варто відзначити, що багато користувачів під цією заміткою розкритикували горе-туриста. “Тепер усі в тому готелі вас ненавидять”, – написав один із передплатників.

У той же час інші користувачі також розповіли про неприємні сюрпризи, які вони знаходили у кавоварках у готелях. Наприклад, один гість розповів про шок, який він пережив після того, як заглянув у кавоварку свого готельного номера та виявив у ній гриби.

Інший користувач, який був працівником готелю, порадив гостям ніколи не використовувати кавоварки в номерах, адже крім того, що деякі гості використовують їх не за призначенням, також вони є справжнім розсадником бактерій, адже далеко не завжди їх ретельно вичищають після кожного гостя.

Крім того, постояльцям готелів порадили не користуватися електрочайниками, оскільки деякі гості люблять використовувати їх для прання нижньої білизни або шкарпеток.

Нагадаємо, ми також писали про те, що феном в готелі краще не користуватись: мікробіолог розповів про небезпеку прилада для туристів

Exit mobile version