Як підготуватися до подорожі на літаку з дитиною: що допоможе батькам полегшити переліт

Батьки завжди хвилюються, якщо має бути дорога з дітьми, тому їм важливо знати кілька лайфхаків, які допоможуть полегшити авіапереліт.

Авіапереліт з дитиною

Фото – poradumo.com.ua

При виборі місць у літаку батькам важливо продумати, де буде більше місця для розміщення дитини або щоб встановити люльку. Тому звертайте увагу на місця попереду, біля вікна та поруч із туалетами, інформує «НБН» з посиланням на Оbozrevatel.

На борт пускають навіть з немовлятами, при цьому краще отримати довідку у педіатра про стан здоров’я малюка, а також написати відмову від претензій у разі поганого самопочуття маленького пасажира під час перельоту, оскільки ці документи вимагають деякі авіакомпанії.

Дітей молодше двох років батьки можуть тримати на руках. Зверніть увагу, що деякі авіаперевізники вимагають, щоб батьки пристібали малюків спеціальними ременями безпеки в дитячому кріслі, яке можна попросити у бортпровідника, або розміщували крихітку в люльці.

Також більшість авіапідприємств дозволяють не платити за дитину до двох років, якщо вона весь політ проведе на руках у тата чи мами, проте це питання важливо уточнити перед покупкою квитків.

У ручну поклажу можна взяти все, щоб забезпечити комфортне перебування дитини на борту – дитяче харчування, підгузки, пелюшки, засоби гігієни та ліки. При цьому на медикаменти потрібно мати рецепт.

Раніше ми розповідали, як туристів «розводять» у магазинах дьюті-фрі.

Exit mobile version