Як скоротити витрати на харчування в подорожі: 7 лайфхаків для туристів

Під час відпустки та поїздок завжди йде чимало коштів на харчування. Туристам важливо ознайомитись із простими рекомендаціями, які допоможуть заощадити на цій статті витрат у подорожі.

Харчування у подорожі

Фото – thepointsguy.com

Під час підготовки до поїздки заздалегідь подумайте про перекуси. Звичайно, крім основних прийомів їжі протягом дня ви будете щось під’їдати, тому варто заздалегідь купити ситні та корисні продукти – сухофрукти, горішки або протеїнові батончики, інформує «НБН» з посиланням на Оbozrevatel.

Під час подорожі запитайте місцевих, де вони люблять обідати, оскільки в «туристичних» закладах страви будуть набагато дорожчими. Також непогано заздалегідь почитати відгуки та рекомендації про кафе і ресторани, подивитися меню та ціни, щоб не доводилося їх шукати на місці.

Під час поїздок звертайте увагу на придорожні ринки, торгові павільйони, де у фермерів можна купити домашні фрукти, овочі, м’ясо, рибу, готові страви набагато дешевше, ніж у магазинах.

Варто купувати готову їжу в супермаркетах, якщо харчування в кафе чи ресторані обійдеться дорожче. Після 18:00 у відділі готової продукції часто діють гарні знижки.

Непоганий спосіб заощадити – влаштувати пікнік. Скупіться на місцевому ринку або купіть готову страву в супермаркеті, знайдіть столики в парку і влаштуйте обід просто неба.

Також не забувайте про корисні дрібниці, які стануть вам у пригоді в поїздці – багаторазові пляшки, термопакети, туристичний ніж і т.д. У термосумці довше зберігатимуться ваші перекуси, фрукти та овочі, за допомогою дорожнього пальника можна приготувати собі гарячу страву. У деяких країнах можна пити воду прямо з-під крана або попросити наповнити пляшку у закладах громадського харчування.

Раніше ми розповідали про помилки, які можуть зіпсувати поїздку чи відпустку.

Exit mobile version