Як друкують принти на футболках

Як надрукувати на футболці

Бажаєте круту яскраву футболку з унікальним принтом? Ми розповімо, як надрукувати на футболці зображення, а також які є трендові принти. Замовити стильну чоловічу, жіночу чи дитячу футболку можна на сайті https://customprint.market/uk.

Як надрукувати на футболці малюнок

Для перенесення на тканину малюнка фахівці використовують кілька технологій. Прямий друк на тканині передбачає друк картинки безпосередньо на одяг. У спеціальний принтер кладуть футболку, вибирають розмір зображення та натискають кнопку друку. Сублімаційний друк – перенесення зображення за допомогою термопресу. Картинку роздруковують на принтері з використанням спеціального чорнила, прикріплюють зображення до тканини та встановлюють заготовку в термопрес. Під впливом високої температури картинка переноситься на футболку. Термотрансферне перенесення схоже на сублімацію, тільки картинка друкується на плівці. Є ще складніший варіант – шовкографія. Але такий тип перенесення зображення на тканину частіше використовується виготовлення великого об’єму речей.

Як надрукувати на футболці у домашніх умовах без використання спеціального обладнання? Для цього можна використовувати звичайну праску та термотрансферний папір. На струменевому принтері потрібно надрукувати картинку в дзеркальному відображенні, прикласти до футболки і гладити гарячою праскою, поки зображення не перенесеться на тканину. Однак такий спосіб може бути не завжди зручним через різні причини: немає термотрансферного паперу, потрібно довго гладити праскою, картинка може швидко стати бляклою. Також є спосіб використання харчової плівки. Малюнок друкують на звичайному папері, вирізають та обертають харчовою плівкою. Прикладають заготовку до речі і прасують праскою через пергамент. Плівка повинна розправитися та приклеїтися до тканини. 

Перед тим, як надрукувати малюнок на футболці в домашніх умовах, подумайте, чи варто на це витрачати час і сили чи краще довірити професіоналам.

Трендові види принтів

В асортименті CustomPrint ви знайдете безліч футболок із картинками на різну тематику. Ось найпопулярніші види принтів, які мають попит у наших покупців:

  1. Патріотичні та ЗСУ – найбільш популярна категорія. У ній запропоновані моделі із символікою України, вишивкою та мемними зображеннями, прикольними написами та назвами міст. Такі варіанти футболок є чудовим способом висловити любов до своєї країни.
  2. Футболки з персонажів і сцен з аніме. Японські мультики люблять діти та дорослі. Найпопулярніші аніме: Наруто, Самурай Чамплу, Токійський гуль, Ван Піс, Хвіст Феї.
  3. Музичні виконавці. Футболки із зображенням улюблених музичних гуртів та виконавців привернуть увагу фанатів музики. Це чудовий спосіб висловити свою індивідуальність.
  4. Футболки з приколами та написами. Такі моделі підходять для розкутих та веселих людей. Також футболки з приколами можна дарувати друзям та рідним.
  5. Моделі із зображенням персонажів, акторів та сцен із кіно, серіалів. Найбільшою популярністю у дівчат користуються футболки з Уенздей. Хлопцям подобаються варіанти із Бетменом, Джокером, Суперменом. Унісекс футболки —  моделі з картинками, що відносяться до серіалу «Друзі», «Теорія великого вибуху».
  6. Тематичні футболки до свят можна носити та дарувати. Це варіанти до дня народження, Різдва та Нового року, Великодня, Хеллоуїну.
  7. Зі знаками зодіаку футболки є забавні та красиві. Можна вибрати варіант, що сподобався за дизайном.
  8. Професійні футболки можна носити на прогулянку, вдома чи роботу, якщо дрес-код не суворий. Популярністю користується футболка з написом «Працюю цілодобово». Також є моделі для різних професій (IT, дизайнерів, продавців, кухарів, перукарів). До цієї категорії входять і футболки для тат, мам, бабусь, дідусів та інших човнів родини. Можна вибрати прикольну чи милу модель футболки.

Перед тим, як надрукувати малюнок на футболці, виберіть відповідний колір і розмір, а також щільність матеріалу. Далі сміливо оформляйте замовлення і незабаром футболка радуватиме вас.

Exit mobile version