Топ 5 універсальних подарунків від компанії бодо

Всі ми любимо подарунки, причому не лише отримувати їх на різні святкові події, а й дарувати їх усім своїм близьким.

У цьому нам допоможе компанія бодо, яка пропонує цілий асортимент яскравих вражень. Їх ви можете підібрати для кожного зі своїх знайомих, враховуючи їх смак та настрій. Але якщо ви не сильно хочете експериментувати і бажаєте вибрати щось більш-менш універсальне, то для вас ми створили цю невелику добірку, в якій ви знайдете свій презент на будь-який випадок і привід.

Квест-кімната

Відмінна ідея для подарунка, адже квести справді цікаві багатьом людям. Тим більше, що завжди є можливість вибрати квест на ту тематику, яка найбільш цікава тому чи іншому вашому знайомому. Винуватець урочистостей зможе взяти з собою близьких друзів і разом з ними проходити випробування, розгадувати головоломки та просто весело проводити час!

Вечеря у грузинському ресторані

Ні для кого не секрет, що грузинська кухня – це одна з найпопулярніших кухонь у світі. У тому числі це тому, що в ній зібрана велика кількість смачних і ситних страв, які підходять для багатьох людей і подобаються різним народам. Власник такого сертифікату зможе відвідати тематичний ресторан та вибрати все, що йому сподобається з меню, а саме найкращі страви кавказької кухні та смачні грузинські вина.

Пошиття авторської вишиванки

Досить популярний і практичний презент, який повинен сподобається вашим знайомим. Ваш друг вирушить у ательє, де з нього знімуть необхідні мірки та запропонують варіанти дизайну його майбутньої вишиванки. Через деякий час він отримає готовий виріб, який зможе носити як у свята, так і щодня.

Уїк-енд у купольному готелі

Непоганий варіант для ваших рідних, друзів або для вашої другої половинки, адже це чудова нагода разом відпочити за містом на березі Київського моря. Тим більше, що там дійсно багато сезонних розваг та різних корисних спа процедур, що робить цей відпочинок ще більш бажаним та незабутнім!

Stand Up вечір

Гумор – це те, що рятує нас від поганого настрою і часто допомагає навіть у непростих ситуаціях. Тому, якщо ви хочете приємно здивувати свого друга, то радимо вам розглянути саме цей сертифікат як подарунок. Ваш знайомий зможе вибрати виступ будь-якого коміка з актуального графіка та послухати його stand up. Після цього його настрій точно покращиться і він ще довго згадуватиме цей захід!

Сподіваємося, що змогли допомогти вам з вибором подарунка і ви зможете приємно дивувати своїх близьких із різних святкових приводів і навіть без них!

Exit mobile version